Intervju gospodina Brkovića za RTS

Intervju gospodina Brkovića za RTS

Intezivna gradnja na planini Zlatibor, koja se dešava poslednjih godina je predmet mnogih polemika. Pitanje koje najviše pogađa kako stanovnike, tako i posetioce Zlatibora je da li se intezivnom gradnjom narušava prirodni ambijent planine.

Tim povodom Radio televizija Srbije snimila je reportažu, i tom prilikom je za RTS govorio i gospodin Miroslav Brković. Gospodin Brković je pozvan da govori kao primer investitora koji grade (reč je o gradnji apart–hotela „Queen of Zlatibor“) ne narušavajući prirodni ambijent okruženja.

Biznis

Posle više bezuspešnih pokušaja da nađe posao u svojoj struci a razmišljajući kako da dođe do bilo kakvog posla Miroslav Brković se odlučuje da započine svoj poslovni život na jedan potpuno neobičan način. Nemajući svog novca, a istovremeno ni od bilo koga drugog da ga pozajmi, odlučuje da pozajmi novac od nepoznatog lica davanjem oglasa u lokalnim novinama Svetlost u Kragujevcu. Odlazi u oglasno odeljenje i predaje oglas sledeće sadržine: „Tražim pozajmicu od 7.000 maraka. Vraćam za 6 meseci sa kamatom“. Za taj korak niko nije znao osim njegove supruge Dragane.