„Brković nekretnine“, postoje i posluju već punih 24 godine, počevši od 20.02.1998. godine, i svoju delatnost su razvijale od tada do današnjih dana strpljivo, vredno i sa puno entuzijazma.

Početak postojanja „Brković nekretnina“ , vezuje se isključivo za posredovanje u prometu nekretnina i u tome su stečena velika i neprocenjiva iskustva.

Nakon par godina od početka rada „Brković nekretnina“ uvode jednu značajnu novinu u svom poslovanju, što će opredeliti budući poslovni život „Brković nekretnina“ , a to je izgradnja novih stambeno-poslovnih objekata. „Brković nekretnine“ su tako postale prepoznatljive široj javnosti na tržištu nekretnina, sa jednom značajnom osobinom koju izdvajamo i sa kojom ostajemo dosledni a to je izgradnja stambeno- poslovnih objekata u užem i širem cenntru grada Kragujevca.

Poštovani prijatelji,„ Brković nekretnine“ se danas ponose i jednom činjenicom a to je preko 3000 prodatih nekretnina u protekle 24 godine, isključivo na teritoriji grada Kragujevca, što nas po prometu i kvalitetu ostvarenih kupoprodaja svrstava u ovoj oblasti u sam vrh u našem gradu a i šire u regionu.