Izgradnja apart hotela “Queen of Zlatibor & SPA” se bliži kraju

Izgradnja “Queen of Zlatibor & SPA”, apart hotela, nakon više od dvadeset meseci rada se bliži kraju! Otkrijte, za početak, šta je to apart hotel i kakve su njegove prednosti. Saznajte zatim i po čemu se sve to “Kraljica Zlatibora”, prvi GREEN hotel u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, izdvaja i kakve sve pogodnosti nudi.

Šta je apart hotel?

Pojam apart hotela nije još uvek toliko poznat u Srbiji. Razlog za to leži u činjenici da ova vrsta luksuznog smeštaja još uvek nije zaživela u Srbiji. Tako se može reći da je “BRKOVIĆ GRUPA” jedan od pionira izgradnje apart hotela u Srbiji.

Sada i da odgovorimo na pitanje šta je apart hotel. Apart hotel predstavlja vrstu luskuznog hotela gde vam je pružena prilika da kupite aprtman koji naknadno možete izdavati. Izdavanje se vrši na dva načina:

 • u vidu fiksnog iznosa ili
 • preko recepcije.

Pogodnosti apart hotela

Prednosti za posetioce kao i kupce aprtmana u apart hotelu su brojne. Na prvom mestu je komfor. Apartmani su znatno prostrani, primera radi, najmanji apartman Kraljice Zlatibora je 40.08 m², dok najveći broji čak preko 150 m². U ovakvim uslovima, komfor, privatnost i vaš lični mir su zagarntovani, kao da ste u vašem domu.

Sa druge strane, apart hotel zadržava onaj prepoznatljivi deo hotelskog boravka, a to znači hotelsku uslugu. Naime, sve one hotelske usluge koje krase najluksuznije hotele, dostupne su i u našem apart hotelu. To podrazumeva svakodnevno održavanje higijene prostora na najvišem nivou, kao i dostupnost kuhinje hotela, koja u svojoj ponudi ima tradicionalna jela, pa sve do specijaliteta najrazličitijih svetskih kuhinja (Mediteranska kuhinja, kineska, japanska Thai kao i indijska kuhinja).

“Queen of Zlatibor & SPA”, apart hotel, poseduje sedam aprtamana, dostupnih za kupovinu i izdavanje, i to su:

 • Apartman Stefan (150.14m²);
 • Apartman Irina (40.08m²);
 • Apartman Mina (51.99m²);
 • Apartman Jana (58.50m²);
 • Apartman Nada (57.69m²);
 • Apartman Milena (52.63m²);
 • Apartman Nina (64.01m²).

Prednosti Kraljice Zlatibora

Iako nisu jedine, mi ćemo izdvojiti četiri glavne prednosti apart hotela “Queen of Zlatibor & SPA”:

 1. Poštovanje eko principa prilikom gradnje hotela;
 2. Hotel predstavlja pravo mesto za porodicu;
 3. Tehnološka rešenja i opremljenost hotela;
 4. Uslovi za vođenje zdravog života.

1. Eko principi

S obzirom na to da je “Queen of Zlatibor & SPA” smeštena na jednoj od najlepših planina u regionu, koja važi za oazu zdravog života, bilo nam je posebno važno da hotel izgradimo poštujuću pravila prirode Zlatibora. Zato sa ponosom možemo istaći da je Kraljica Zlatibora prvi GREEN HOTEL u ovom delu Evrope. Queen of Zlatibor je prvi hotel u Jugoistočnoj Evropi koji ima zelenu kartu, što znači da je izgrađen uz maksimalno poštovanje ekoloških pravila.

2. Porodični smeštaj

Za svakoga kome je porodica prioritet, Kraljica Zlatibora je pravo mesto. Prilikom izgradnje hotela mislili smo i na najmlađe članove vaših porodica pa smo hotel opremili sa igraonicom za decu. Igraonica je opremljena najrazličitijim igračkama, ljuljaškama, toboganima, a tu su i profesionalni animatori koji će voditi računa da se deca zabave na najlepši način.

Ono što će posebno doprineti utisku da ste u svom domu je mir i privatnost. Prostrani i luksuzni aprtamani garantuju svima nama prekopotrebnu privatnost. Prostor sa površinom od najmanje 40 metara kvadratnih vam obezbeđuje isti onaj komfor koji imate i u svom domu.

3. Tehnološka opremljenost

Queen of Zlatibor je apart hotel koji je opremljen najnovijim viskokotehnološkim rešenjima koja dodatno doprinose udobnosti i olakšavaju vaše svakodnevne aktivnosti. U hotel je implementiran napredni online sistem, pa vas od obavljanja mnogih usluga i aktivnosti deli samo jedan klik. Pored toga što je obezbeđen ultrabrzi internet, apartmani su opremljeni i sa intuitivnim displejom koji se može personalizovati i u potpunosti prilagoditi vašim ličnim afinitetima. A kada govorimo o visokothenološkim rešenjima, napomenućemo i da su bezbednosna rešenja na najvišem nivou, počev od video nadzora, pa do najsavremenijh protivpožarnih sistema.

4. Zdrav život

Ponekad sam boravak u prirodi nije dovoljan da bi se zadovoljile potrebe zdravog života, već je potrebno uključiti i neku vrstu fizičke aktivnosti. Imajući razumevanja za potrebe zdravog života, Kraljica Zlatibora je opremljena vrlo bogatom teretanom koja će zadovoljiti potrebe kako profesioinalnih sportista, tako i rekreativnih. Pored teretane tu je i bazen koji je zahvaljujući temperaturi od 26-28°C dostupan tokom cele godine. I na samom kraju tu je i SPA centar koji uključuje i finsku saunu i usluge masaže.

Bilo da se odlučite da za kupovinu ili privremeni boravak u nekom od naših apartmana sve ove prednosti i usluge Kraljice Zlatibora su Vam na raspolaganju. Za sve opširnije informacije kao i dodatna pojašnjenja u vezi kupovine ili izdavanja apartamana preporučujemo Vam da posetite sajt queenofzlatibor.rs. Svakako možete i da nas posetite na Zlatiboru, vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i biti Vaš domaćin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

3 + 2 =