BRKOVIĆ GRUPA DOO je dobitnik prestižne “Kristalne plakete” za bonitetnu izvrsnost u 2021. godini. Ovaj sertifikat dodeljuje CompanyWall Business, kojim potvrđuje da je kompanija postigla međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i da spada tako u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Šta je bonitetna izvrsnost?

Sertifikat bonitetne izvrsnosti dodeljuje CompanyWall Business na osnovu procene tima ekonomskih stručnjaka i na osnovu podataka dostupnih u Agenciji za privredne registre (APR). Sertifikat dobijaju one kompanije koje ispunjavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume.

Sam pojam bonitetne izvrsnosti potiče iz latinskog jezika i reči bonitas što bi u prevodu značilo: dobar, valjan, vredan, kvalitetan.

Bonitetne ocene koje se mogu dobiti kreću se od AAA, koja je najviša ocena, do CCC, koja je najniža ocena. Brković Grupa je ocenjena sa AA+, jedna ocena ispod najviše AAA. Ocena AA+, prema rečima prestavnika CompanyWall-a Srbija, stoji rame uz rame uz najvišu opciju i garantuje stabilnost i pouzdanost kompanije. Saradnja sa kompanijama koje su ocenjene se sa AA+ je pouzdana, jer je reč o kompanijama koje ispunjavaju visoke standarde poslovanja i visok nivo kreditne sposobnosti.

S obzirom na to da je BRKOVIĆ GRUPA već treću godinu za redom dobitnik “Kristalne plakete” dobijanje AAA ocene je sledeći korak naše kompanije. Time bi BRKOVIĆ GRUPA potvrdila da je dorasla znatno težem zadatku od dostizanja samog vrha, a to je ostajanje na njemu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

44 + = 49