Brković grupa i RP invest uveliko grade stambeno poslovni kompleks Novi Bubanj u Kragujevcu. Ovaj stambeno-poslovni kompleks nalazi se u jezgru starog naselja Bubanj u Kragujevcu, nedaleko od Pravnog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, novoizgrađene zgrade Palate pravde, kao i na par minuta od zgrade Opštine Kragujevac.

Sam kompleks čini 6 lamela sa ukupno:
 568 stanova;
 19 lokala;
 366 garažnih;
 240 parking mesta.

Naselje Novi Bubanj je mesto koje pruža mir i udobnost života ali je istovremeno u žiži svih gradskih dešavanja, upravo zbog pozicije na kojoj se nalazi. Ovo naselje je pogodno kako za one koji žele porodičan i miran način života, tako i za one mlađe kojima je važan društveni život.

Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda stanova. Stanovi su koncipirani tako da obiluju funkcionalnošću, prostranim dnevnim boravkom i zasebnim spavaćim sobama.

Poslovni prostori koji se nalaze u prizemlju kompleksa, zadovoljavajući su za potrebe različitih delatnosti. Kupovina stanova je u toku, pozovite nas za više informacija. Tu smo da zajedno sa vama pronađemo Vaš savršen dom. Prodaja stanova u 1., 2., 3. lameli uveliko traje.

Ukoliko ste u potrazi za stambenim ili poslovnim prostorom na dobroj lokaciji, onda je Novi Bubanj prava lokacija za vas!

Za više informacija pozovite broj telefona: 034/330-518
Adresa: Branka Radičevića 7 , Kragujevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

+ 1 = 5